τι-έγραψε-η-παπαρίζου-για-ξύλο-snik-light-φωτο-224634
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.06.2022 | 22:34

Τι έγραψε η Παπαρίζου για ξύλο Snik-Light (φωτο)

Μετά το επεισόδιο στα μουσικά βραβεία Mad, η Έλενα Παπαρίζου με ανάρτησή της στα social media έστειλε το δικό της μήνυμα ενάντια στην βία και το μίσος.

«Όχι στη βία. Όχι στο μίσος» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μήνυμα που δημοσίευσε η Έλενα Παπαρίζου στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, αναφερόμενη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο στα μουσικά βραβεία Mad ανάμεσα στον τράπερ Light και τον Snik.

Σημειώνεται ότι η συμπλοκή των δύο έγινε την στιγμή που η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβαινε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, όμως το τελετουργικό δεν ολοκληρώθηκε καθώς προκλήθηκε μεγάλη σύγχυση.

Η ίδια βρισκόταν κοντά στο σημείο της συμπλοκής αλλά κατάφερε να απομακρυνθεί με την βοήθεια των ατόμων που βίσκονταν κοντά της.

Στην ανάρτησή της αναφέρει:

Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει.

Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών.

Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Όχι στη βία. Όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη η κοινωνία μας».