τι-δείχνουν-οι-τοξικολογικές-εξετάσε-436496
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.02.2018 | 14:27

Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Νέα δεδομένα φέρνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις στην υπόθεση του θανάτου του Ειρήνης Λαγούδη και κατά πάσα πιθανότητα συγκλίνουν στην εκδοχή της δολοφονίας.

Διαβιβάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, την Ασφάλεια Αγρινίου, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr βρέθηκε ποσότητα της ουσίας ανθρακυλαιμοσφαιρίνη (που δείχνει δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα) άνω του 60, ενώ εντοπίστηκε και ποσότητα αλκοόλ αρκετά πάνω από τα όρια.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τώρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να καταλήξουν –με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια- στα «πώς» και τα «γιατί» της πολύκροτης υπόθεσης.

Από το site σημειώνουν ωστόσο ότι η τοξικολογική εξέταση συγκλίνει προς την εκδοχή της δολοφονίας.

Πεπεισμένος ότι αυτοκτόνησε ο ιδιωτικός ερευνητής

Στις αρχές του μήνα, ο ιδιωτικός ερευνητής που είχε προσλάβει η οικογένεια, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του πεπεισμένος ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στρατής είχε κληθεί από τον δικηγόρο της οικογένειας, Β. Ταουξή να ερευνήσει την υπόθεση. Μιλώτας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Αγρινίου, ανέφερε πως ολοκλήρωσε το έργο του και έδωσε όσα στοιχεία βρήκε. Ζήτησε μάλιστα να επικοινωνήσει η οικογένεια μαζί του, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι «παίζουν με τον πόνο της».