τι-δεν-άρεσε-στην-παγώνη-όταν-την-υποδύ-913663
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.11.2021 | 13:15

Τι δεν άρεσε στην Παγώνη όταν την υποδύθηκε ο Σεφερλής

Την αντίδραση της Ματίνας Παγώνη όταν τον είδε στο θέατρο να την υποδύεται περιέγραψε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τη δουλειά του στο θέατρο και τον τρόπο που επιλέγει τα πρόσωπα που θα σατιρίσει. «Αυτός που κάνει σάτιρα δεν πιάνει κάποιον, άσχετο για θέμα που δεν υπήρξε κανένας λόγος να τον σατιρίσει. Από εκεί και πέρα πάμε στην εμμονή» είπε συγκεκριμένα για το θέμα ο Μάρκος Σεφερλής.

«Σάτιρα κάνεις σε πρόσωπα και γεγονότα που είναι στην επικαιρότητα» πρόσθεσε για να εξηγήσει τον τρόπο που επιλέγει τις περσόνες από τον δημόσιο βίο με τις οποίες ντύνει τις επιθεωρήσεις του.

«Το καλοκαίρι έκανα την Ματίνα Παγώνη γιατί ήταν στην επικαιρότητα και είναι και από ότι φαίνεται πάντα θα είναι, η οποία ήρθε στην παράσταση, γέλασε με την ψυχή της» είπε στη συνέχεια ο Μάρκος Σεφερλής.

«Μου είπε ότι δεν της άρεσαν τα παπούτσια της. Της είπα “αυτά βρήκα σε 42, βγάλτε αν θέλετε τα δικά σας και δώστε τά μου”» είπε χαριτολογώντας ο Μάρκος Σεφερλής.

«Πέρσι έκανα τον Χαρδαλιά, ήρθε είδε την παράσταση, χτυπιόταν στο γέλιο. Δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο, με την προσωπική του ζωή» πρόσθεσε για τον τότε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.