τι-απαντάει-η-σάκκαρη-για-τα-περί-σχέση-655340
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.07.2019 | 19:50

Τι απαντάει η Σάκκαρη για τα περί σχέσης της με τον Τσιτσιπά

Στις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά απάντησε η Μαρία Σάκκαρη.

Η 23χρονη τενίστρια διέψευσε κατηγορηματικά όσα ακούγονται για την ίδια και τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα και ξεκαθάρισε ότι είναι απλά δύο πολύ καλοί φίλοι.

«Όχι δεν ισχύει. Δεν είμαστε μαζί. Είμαστε απλά δύο πολύ καλοί φίλοι. Ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον, καθώς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια. Ξέρω τον Στέφανο από μικρό παιδί και από την ηλικία των 15-16 έλεγα ότι θα γίνει πολύ καλός», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σάκκαρη.

Οι δύο συμπατριώτες μας προέρχονται από οικογένειές που να έχουν μεγάλη ιστορία στο χώρο του τένις και όπως είναι λογικό γνωρίζονται από μικρά παιδιά.

Η μητέρα του Στέφανου, Τζούλια Σαλνίκοβα, ήταν Νο 1 στα junior, ενώ στην επαγγελματική της καριέρα κατέκτησε 4 τουρνουά και έφτασε μέχρι το Νο 194 της παγκόσμιας κατάταξης.

Με το τένις ασχολήθηκε επαγγελματικά και ο πατέρας του, Απόστολος, ο οποίος πλέον εκτελεί χρέη προπονητή στον 20χρονο τενίστα. Σπουδαία καριέρα στο τένις έκανε και η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, η Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία είχε φτάσει μέχρι το Νο 43 της παγκόσμιας κατάταξης.