τι-αναφέρει-το-συμβόλαιό-της-έλλης-στά-520838
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.08.2018 | 13:34

Τι αναφέρει το συμβόλαιό της Έλλης Στάη με το Epsilon

Μετά από μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων μεταξύ της Έλλης Στάη και του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon αποσαφηνίστηκαν τα πάντα και αυτή την περίοδο αποτυπώνονται στο χαρτί με σκοπό να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Στο συμβόλαιο εκτός από την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, και η παρουσίαση εκπομπής που αν δεν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις τότε είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την καινούργια χρονιά.

Ωστόσο αν και η Έλλη Στάη «κλείδωσε» για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα στελέχη του EPSILON προβληματίζοντα σχετικά με την ώρα μετάδοσης.Οι απόψεις διίστανται καθώς άλλοι θεωρούν ότι πρέπει να βγαίνει στις 7 το απόγευμα και κάποιοι άλλοι στις 8. Ακόμα λοιπόν το ψάχνουν λαμβάνοντας βέβαια υπόψιν τους τον ανταγωνισμό αλλά και το δικό τους πρόγραμμα.

Προβληματισμένοι όμως δεν είναι μόνο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά και για το μεσημεριανό, για την παρουσίασή του οποίου έχει «κλειδώσει» η Λίνα Δρούγκα, αλλά χωρίς ακόμα να έχουν αποφασίσει την ακριβή ώρα μετάδοσής του επίσης.

Έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι οριστικές υπογραφές με την Έλλη Στάη που σαφώς έχει άποψη για την ώρα που θα δίνει τη «μάχη» της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης.