τι-αλλάζει-στον-δακτύλιο-λόγω-της-απερ-279676
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.11.2021 | 20:00

Τι αλλάζει στον δακτύλιο λόγω της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Δεν θα ισχύει αύριο ο δακτύλιος λόγω της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Δεν θα ισχύσει αύριο, Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α).

Η ΓΑΔΑ παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Λόγω της εξαγγελθείσας για αύριο 18 Νοεμβρίου 2021 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ακινητοποιημένα θα είναι την Πέμπτη το μετρό, η ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε στον ΗΣΑΠ την Τρίτη, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των διοικήσεων των Σωματείων Εργαζόμενων της ΣΤΑΣΥ.

Στις αυριανές κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ με στάσεις εργασίας.