θύμιος-μπουγάς-έχω-συνηθίσει-τόσα-χρ-1067253
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.09.2022 | 11:23

Θύμιος Μπουγάς: “Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με το bullying”-Τι είπε για την εξαφάνιση του

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο Mega Καλημέρα προχώρησε ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά το bullying που είχε δεχθεί από άτομα της τοπικής κοινωνίας του Πύργου.

“Αισθάνομαι καλά με τον κόσμο προς το παρόν, δεν είναι όπως πρώτα. Δεν δίνω σημασία σε αυτούς που λένε ότι έκανα πράγματα, που δεν έχω κάνει”, είπε χαρακτηριστικάκαι συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά δεν έχω κανένα θέμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το ατύχημα το οποίο του προκάλεσε μία αλλοίωση στα χαρακτηριστικά του προσώπου του τόνισε: «Το ατύχημα έγινε πριν 14 χρόνια, το 2008, δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Ξαφνικά από το πρώτο χειρουργείο στο ΚΑΤ, μου είπαν ότι δεν θα ξαναέρθουν. Έμενα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και μάζευα καλώδια για να πουλήσω τον χαλκό, έτσι ζουσα. Σταμάτησα να έχω επαφές με φίλους και οικογένεια, ήταν δική μου απόφαση».

Για την εξαφάνισή του, αλλά και τις προσπάθειες που έγιναν για να εντοπιστεί είπε: «δεν ήξερα ότι με αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ήμουν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι με ένα φωτοβολταϊκό για να έχω φως. Ήξεραν ότι ζω σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Και όποιος πει ότι δεν το ήξερε, είναι ψεύτης μεγάλος. Δεν ήξερα ότι με αναζητούν.Εγώ κάθε βράδυ ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στο πατριαρχείο. Όταν με βρήκαν ήρθαν και έσπασαν το τζάμι της πόρτας και μπήκαν με φακούς».

Για το bullying που δέχθηκε ο Θύμιος ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Μακάρι να υπάρξει κράτος να τιμωρήσει τα παιδιά διαφορετικά τα πράγματα θα συνεχιστούν. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με το bullying, αν ήταν κάποιος άλλος και δεν άντεχε, τι θα έλεγαν μετά;» διερωτήθηκε.

Τέλος, τόνισε ότι αυτό που θέλει είναι να βρει μια δουλειά.

«Το θέμα δεν είναι αν ήξερε η τοπική κοινωνία, αλλά να το σταματήσουμε. Θέλω να βρω μια δουλειά, γιατί θέλω να συνεχίσω την ζωή μου», κατέληξε