thug-slime-h-σχέση-με-mad-clip-και-αντετοκούνμπο-959466
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.11.2021 | 08:53

Thug Slime: H σχέση με Mad Clip και Αντετοκούνμπο

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Κολωνό, μετά το αιματηρό επεισόδιο στην οδό Λένορμαν, στο οποίο ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν ο ράπερ Thug Slime.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι δύο άτομα στο καφέ El Chapo, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο δράστης προσήχθη μαζί με άλλους δύο από την Αστυνομία.

Ο «Thug Slime» γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια. Η μητέρα του είναι από τη Βουλγαρία και ο πατέρας του από την Νιγηρία. Οταν πήγαινε στην α’ Δημοτικού, η οικογένεια μετακόμισε στα Σεπόλια και όπως έχει πει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη του, η περιοχή αυτή έπαιξε μεγάλο ρόλο στη μουσική και τους στίχους του.

Στον χώρο της ραπ κατάφερε να γίνει γνωστός το τελευταίο διάστημα, καθώς το 2020 κυκλοφόρησε δυο άλμπουμ που έτυχαν μεγάλης αποδοχής.

Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε και κομμάτι στο οποίο συνεργάστηκε με τον Mad Clip και τον FY. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Prince» κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts, ενώ το βίντεο κλιπ μπήκε τάχιστα στα trends του YouTube.

H σχέση με Mad Clip και Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με όσα είχε πει σε μια συνέντευξή του, γνωρίστηκε με τον Mad Clip το 2018, όταν γυρνούσε ένα κλιπ, το “Λώρα”, στο οποίο συμμετείχαν πολλά γνωστά ονόματα του χώρου. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο αδικοχαμένος τράπερ του έστειλε μήνυμα να βρεθούν σε ένα live του στο Περιστέρι, που ήταν η απαρχή της συνεργασίας τους.

Στα Σεπόλια, όπου μένει, ο Thug Slime γνώρισε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς πήγαιναν στον ίδιο σχολείο, όπως έχει πει ο ίδιος. Μάλιστα, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο ράπερ ήταν στην ίδια τάξη.

«Επαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Οσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό», είχε αναφέρει ο ράπερ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι του άρεσε ο αθλητισμός, ειδικά το ποδόσφαιρο, ένας τραυματισμός στο πόδι τον έκανε να μην ασχοληθεί περαιτέρω. Ετσι, ασχολήθηκε με άλλα πράγματα.

«Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι, τους είχα ως πρότυπο, γιατί τους έβλεπα στη γειτονιά με ωραία αμάξια, ωραία ρούχα, ωραία ρολόγια, να κυκλοφορούν με ωραίες κοπέλες, και για ένα παιδί ήταν σαν παράδειγμα του πώς “πρέπει να είναι ένας άντρας”. Μου έχουν μείνει όλα αυτά από τότε», είχε τονίσει.