θρήνος-για-τον-15χρονο-που-σκοτώθηκε-στο-510882
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2018 | 10:35

Θρήνος για τον 15χρονο που σκοτώθηκε στους Παξούς

Ανείπωτη είναι η θλίψη της οικογένειας του 15χρονου Βρετανού Τόμπι Φίνετ ο οποίος έχασε τη ζωή του από ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος του οδηγούσε ο πατέρας του.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού είναι διευθυντής στην μεγάλη πετρελαϊκή εταιρεία Αοn και ήταν έμπειρος χειριστής. Είχε αποφασίσει να νοικιάσει το μικρό φουσκωτό για μία βόλτα με τους δύο γιους του 15 και 17 ετών και τον θετό γιο του 14 ετών.

Σύμφωνα με την μαρτύρια της οικογένειας αλλά και την έρευνα του Λιμενικού, το σκάφος έπεσε σε κακοκαιρία ανάμεσα στο Μογγονήσι και τους Παξούς με αποτέλεσμα από τα κύματα ο άτυχος νεαρός να χάσει την ισορροπία του και να καταλήξει στο νερό όπου και χτυπήθηκε από την προπέλα.

Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι εκδόθηκε σχετική προειδοποίηση για κακοκαιρία από το λιμενικό.

Αρχικά ο πατέρας συνελήφθη ως ύποπτος για εγκληματική αμέλεια ωστόσο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Η μητέρα του 15χρονου που βρίσκεται στις ΗΠΑ και είναι διαζευγμένη από τον πατέρα ενημερώθηκε για το γεγονός.

Η οικογένεια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Τα αδέρφια του περιέγραψαν τον 15χρονο ως ταλαντούχο δρομέα και κινηματογραφιστή και συνάμμα τον καλύτερό τους φίλο. Ο θετός του αδερφός Kai ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου τα αδέρφια πηδούν από τα βράχια στο νερό. «Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον αδερφό και καλύτερό μου φίλο», έγραψε.