θρηνεί-όλη-η-πάτρα-εργαζόμενος-της-δευ-673409
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.09.2019 | 23:18

Θρηνεί όλη η Πάτρα: Εργαζόμενος της ΔΕΥΑΠ ο πατέρας του άτυχου Αναστάση

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατο του 18χρονου Αναστάση Σκόνδρα, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου μετά από τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί με το μηχανάκι του, τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Ο άτυχος νέος προσέκρουσε με το μηχανάκι του σε διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κακώσεις. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ωστόσο, ο Αναστάσης δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 00.40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και τη τοπική κοινωνία.

Απαρηγόρητοι ο πατέρας του Άγγελος και η μητέρα του Αλεξάνδρα, όπως και τα αδέλφια του Άγγελος και Αλεξάνδρα, δεν μπορούν να πιστέψουν το βαρύ χτύπημα της Μοίρας. Ο πατέρας του Αναστάση εργάζεται στη ΔΕΥΑΠ, όπου οι εργαζόμενοι «πάγωσαν» το πρωί της Δευτέρας στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.

Μάλιστα, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον εργαζόμενο της ΔΕΥΑΠ Άγγελο Σκόνδρα και στην οικογένεια του για το αιφνίδιο θάνατο του παιδιού του, Αναστάσιου Σκόνδρα.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες είναι τα μηνύματα των φίλων του, στη σελίδα του Αναστάση στο facebook, με τα οποία εκφράζουν την οδύνη τους για τον πρόωρο χαμό του φίλου τους.

Η κηδεία του Αναστάση θα γίνει αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αγριλιάς.   Πηγή: thebest.gr