θρίλερ-στους-γαργαλιάνους-ένα-χρόνο-μ-424584
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.12.2017 | 17:01

Θρίλερ στους Γαργαλιάνους ένα χρόνο μετά τη δολοφονία 35χρονης μητέρας

Το άτομο που τράβηξε τη σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου που πριν από ένα χρόνο αφαίρεσε τη ζωή της 35χρονης,  μητέρας τεσσάρων παιδιών, Γεωργίας Φιλοπούλου στους Γαργαλιάνους εξακολουθεί να ερευνά η αστυνομία, οι έρευνες της οποίας έχουν φθάσει σε αδιέξοδο.

Πριν από δυο ημέρες κλήθηκε για ακόμη μια φορά για να καταθέσει  εκ νέου ο σύζυγός της Γεωργίας, Αναστάσιος Παναγιωτόπουλος  όσον αφορά το πρόσωπο του δολοφόνου , ενώ οι αρχές θέλουν να αξιολογήσουν και πάλι κάποια στοιχεία.  Ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του και την πεθερά του μεγαλώνει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο σύζυγός της από την πρώτη του κατάθεση είχε πει ότι ως ζευγάρι αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα, χωρίς να έχει προσδιορίσει λεπτομέρειες, ενώ είχε υποστηρίξει ότι η σύζυγός του εκείνη την ημέρα είχε φύγει αργά το βράδυ από το σπίτι τους για να πάει «κάπου». Αυτό το «κάπου’ όμως δεν είχε προσδιορίσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 35χρονη είχε βρεθεί νεκρή,  νωρίς το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου 2016 μέσα στο αυτοκίνητό της στους Γαργαλιάνους.

Η άτυχη Γεωργία ήταν η γυναίκα που είχε φέρει στη ζωή το πρώτο παιδί του 2016 και βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι της.  Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει κακώσεις κεφαλής δια βολίδων κυνηγετικού όπλου από έναν πυροβολισμό, καθώς υπάρχουν δύο τραύματα, με το ένα να είναι πύλη εισόδου και το άλλο πύλη εξόδου.

Ο σύζυγός της, πυροσβέστης στο επάγγελμα, είχε ενημερώσει την αστυνομία πως με τη σύζυγό του είχαν καβγαδίσει το προηγούμενο απόγευμα και πως έφυγε χωρίς να επιστρέψει.

Εκείνος την επομένη πήγε τα παιδιά του σχολείο και στη συνέχεια πήρε εργάτες για να πάνε στα κτήματά του.  Περνώντας από το σημείο μια  εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του συζύγου της Γεωργίας  του είπε ότι είδε το αμάξι της. Τότε εκείνος  σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αμάξι.

Εκεί βρήκε τη σύζυγό του νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος. Ένα χρόνο μετά η αστυνομία βρίσκεται στο σκοτάδι, ενώ η τοπική κοινωνία αναρωτιέται ποιος να ήθελε και γιατί να σκοτώσει την άτυχη Γεωργία.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ ενώ ακόμη δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό στοιχείο που να ρίχνει έστω και λίγο φως στο έγκλημα