θριάσιο-καταγγελία-ασθενής-επιτέθη-975323
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.12.2021 | 20:39

Θριάσιο – καταγγελία: Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρούς και προσωπικό

Μία νέα καταγγελία έρχεται από τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο Θριάσιο. Το σωματείο εργαζομένων, κάνει λόγο σε ανακοίνωση του, σε περιστατικά επιθέσεων σε γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο και μάλιστα από τον ίδιο δράστη.

Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για ανύπαρκτη προστασία και νομική κάλυψη των υγειονομικών αλλά και ανεπαρκή φύλαξη του νοσοκομείου, ενώ τονίζουν ότι ο δράστης δρα ανενόχλητος εδώ και χρόνια.

Θριάσιο - καταγγελία

Η ανακοίνωση

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των εργαζομένων, σύμφωνα με την ertnews.gr: «Ανύπαρκτη η προστασία και νομική κάλυψη υγειονομικών που δέχονται επιθέσεις κατά τη διάρκεια της εργασίας. Ανεπαρκέστατη η φύλαξη του ΘΡΙΑΣΙΟΥ νοσοκομείου.

Το πρόσφατο (στις 24 Δεκεμβρίου 2021) απαράδεκτο περιστατικό επίθεσης «ασθενούς» σε τρεις γιατρούς του ΘΡΙΑΣΙΟΥ νοσοκομείου, με αποτέλεσμα το τραυματισμό, στο πρόσωπο, της μιας από αυτούς, επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, την ανάγκη για την εξασφάλιση, με κρατική ευθύνη, πλήρους νομικής κάλυψης και στήριξης στους υγειονομικούς, που δέχονται επίθεση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, καθώς και για ενίσχυση της φύλαξης του νοσοκομείου μας και συνολικά των δημόσιων μονάδων υγείας.