θήβα-συνελήφθη-ο-τέταρτος-από-τους-αφγ-406458
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.04.2018 | 10:44

Θήβα: Συνελήφθη ο τέταρτος από τους Αφγανούς δολοφόνους

Στην Θήβα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος και συνελήφθη ένας από τους πέντε Αφγανούς που είχαν μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν 26χρονο Αλγερινό στις 3 Μαρτίου, στην πλατεία Βικτωρίας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί στις 26 Μαρτίου ένταλμα σύλληψης του 2ου Ανακριτικού Τμήματος Ανηλίκων Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησία. Ήταν ο τέταρτος από την ομάδα των δολοφόνων που βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών, καθώς είχαν συλληφθεί από άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής άλλοι τρεις ομοεθνείς του ηλικίας 14, 20 και 21 χρόνων.

Οι δράστες, όπως και το θύμα, είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων. Στο μοιραίο ραντεβού τους και κατά την διάρκεια συναλλαγής συνεπλάκησαν και, μαζί με έναν ακόμη Αφγανό που αναζητείται, τραυμάτισαν θανάσιμα τον 26χρονο Αλγερινό με αιχμηρό αντικείμενο. Ο 20χρονος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.