θύμα-άγριας-επίθεσης-έπεσε-ο-σχεδιαστ-6438
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.09.2017 | 10:59

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος

Θύμα άγριας επίθεσης μπροστά στα μάτια των παιδιών του έπεσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος.

Ο γνωστός σχεδιαστής στον χώρο της ανδρικής μόδας, ο οποίος έχει ντύσει πολλούς Έλληνες διάσημους, όπως τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον Stan κ.ά., περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη μιλώντας στην Espresso:

«Απ’ όσο θυμάμαι, είχε βραδιάσει και γυρνούσα από το μαγαζί στο ατελιέ μου με τα δύο ανήλικα παιδιά μου και συζητούσαμε. Ξαφνικά ένας άγνωστος με χτύπησε από πίσω στο κεφάλι με ένα αντικείμενο και αμέσως μετά με έσπρωξε με δύναμη στην πόρτα της πολυκατοικίας, αφήνοντάς με λιπόθυμο», εξομολογείται στην εφημερίδα.

«Δεν είχα κάποια αντιπαράθεση ή κόντρα με κανέναν. Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί έγινε ό,τι έγινε».

Ο συνεργάτης του σχεδιαστή βρισκόταν μαζί του μόλις έγινε το συμβάν, με αποτέλεσμα να τρέξει να τον βοηθήσει και να προστατέψει τα παιδιά του, που είδαν με τα μάτια τους όσα συνέβησαν στον πατέρα τους και σοκαρίστηκαν. Στη συνέχεια κάλεσε το 166 ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία που έσπευσε στο νοσοκομείο.

Ο σχεδιαστής είχε πάθει διάσειση και δεν μπόρεσε να δώσει αμέσως κατάθεση. Οι γιατροί διέγνωσαν κατάγματα στην άνω γνάθο και κακώσεις στο κεφάλι.