θεσσαλονίκη-βρέθηκε-το-περίπτερο-του-1015152
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.04.2022 | 13:31

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το περίπτερο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης βρέθηκε το περίπτερο του «Χαμόγελο του Παιδιού» που είχε κάνει «φτέρα» από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας όπου είχε στηθεί ενόψει Πάσχα.

Όπως επισημαίνει το voria.gr το περίπτερο εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/4) στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ειδικότερα, εντοπίστηκε σε αφύλακτο οικόπεδο μετά από έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως άγνωστοι φέρεται να σήκωσαν το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας. Πρόκειται για έναν οικίσκο που ανήκει στην εταιρεία Kibo, η οποία τον παραχωρεί διαχρονικά και εποχιακά στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ούτως ώστε να τοποθετείται στην οδό Ερμού με Αγίας Σοφίας, με την έγκριση και του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τόσο την Ελληνική Αστυνομία όσο και τους πολίτες, που μετά από όλη αυτήν τη δημοσιότητα και τη στήριξη των ΜΜΕ, έδωσαν πληροφορίες στην αστυνομία και βοήθησαν στην εύρεση αντίστοιχα» επεσήμανε στο voria.gr η Ιωάννα Μακρή, συντονίστρια Βορείου Ελλάδας του Χαμόγελου του Παιδιού.