Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν κιβώτια με γερμανικές οβίδες στο κέντρο της πόλης - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
30
Ιανουάριος
Back

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν κιβώτια με γερμανικές οβίδες στο κέντρο της πόλης

Κιβώτιο με πάνω από 23 οβίδες βρέθηκε σε εργοτάξιο το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε εργοτάξιο εντοπίστηκαν πάνω απο 23 οβίδες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο οικόπεδο πραγματοποιούνταν εργασίες και κάθε μέρα οι εργαζόμενοι βρίσκουν οβίδες.

Χθες μόνο εντοπίστηκαν 15 οβίδες στο εν λόγω οικόπεδο, και μάλιστα οι 6 ήταν σε κιβώτιο με ναζιστικά σύμβολα και γερμανικά σύμβολα, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα να ήταν μία αποθήκη του στρατού της Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι εργασίες στο οικόπεδο πραγματοποιούνται για την ανέγερση ενός 9όροφου ξενοδοχείου, με την πορεία των εργασιών να εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς στο σημείο έχει φτάσει και ο στρατός.

Πρόκειται για ένα πολύ κεντρικό σημείο στην πόλη, ενώ οι εργασίες γίνονται με φτυάρια, καθώς τα σκαπτικά μηχανήματα δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε κίνηση, προκειμένου να μην σημειωθεί κάποιο ατύχημα με τις οβίδες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!