θεσσαλονίκη-τα-χαμόγελα-και-οι-σέλφι-τ-912847
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.06.2021 | 18:10

Θεσσαλονίκη: Τα χαμόγελα και οι σέλφι του Αντόνιο Μπαντέρας στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Γνωστός για την απλότητα και τη φιλικότητά του, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr μόλις αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό τζετ μοίρασε χαμόγελα στο προσωπικό της πίστας και στη συνέχεια έβγαλε σέλφι με την ομάδα των εργαζομένων. Μετά τις φωτογραφίες ο Αντόνιο Μπαντέρας εξήλθε του αεροδρομίου, όπου τον περίμενε ένα αυτοκίνητο με την προσωπική ασφάλειά του και στη συνέχεια αποχώρησε για το πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου θα διαμείνει κατά διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «The Enforcer».

«Ήταν πολύ καταδεκτικός, δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγει φωτογραφία μαζί του και να υπογράψει αυτόγραφα. Παρά την αφόρητη ζέστη αυτός κάθισε εκεί και συνομίλησε για λίγα λεπτά με τους υπαλλήλους που έσπευσαν να τον υποδεχτούν», τόνισε στο ThessToday.gr υπάλληλος του αεροδρομίου που ήταν παρών στην υποδοχή του Αντόνιο Μπαντέρας.

Ολοκληρώνονται τα σκηνικά

Σάρκα και οστά παίρνει το «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, καθώς ήδη το συνεργείο της παραγωγής στήνει στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης τα σκηνικά για τις ανάγκες της ταινίας!

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να στήνονται τα σκηνικά στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

πηγή: thesstoday.gr