
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο 16χρονος
«Συγκέντρωση αλληλεγγύης και οργής», όπως την ονομάζουν τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος Κώστας, έπειτα από σφαίρα στο κεφάλι που δέχθηκε από πυρά αστυνομικού, κατά την διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, οι αντιεξουσιαστές έχουν βγει στον δρόμο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, η οποία έχει κλείσει, και φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας.
Σημειώνεται πως ο 16χρονος Ρομά νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να παρουσιάζει καμία βελτίωση η υγεία του, με το γεγονός του πυροβολισμού να έχει ξεσηκώσει τις κοινότητες των Ρομά, οι οποίες συγκρούονται συνεχώς με την αστυνομία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Δείτε το βίντεο