θεσσαλονίκη-στο-φως-νέες-λεπτομέρε-571644
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.01.2022 | 08:43

Θεσσαλονίκη: Στο «φως» νέες λεπτομέρειες για το βιασμό της 24χρονης κοπέλας

Συγκλονίζουν και ταυτόχρονα εξοργίζουν οι λεπτομέρειες, που βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον άγριο βιασμό της 24χρονης κοπέλας από γόνους πλουσίων οικογενειών της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, σε υπερπολυτελή σουίτα ξενοδοχείου στη συμπρωτεύουσα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, «στις 04:00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο».

Ανεβαίνοντας ωστόσο στο δωμάτιό της συνάντησε στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι.

«Αυτοί, επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιο τους, λέγοντας ότι είναι καλύτερο. Από τότε δεν θυμάμαι τίποτα», πρόσθεσε.

Η 24χρονη ξύπνησε τελικά λίγο πριν από τις 11:00 σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζε.

«Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μια βαλίτσα, ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμα μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο. Αμέσως πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έκανα την καταγγελία», περιέγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση συνελήφθη ένας 27χρονος, στο όνομα του οποίου φέρεται να κλείστηκε το δωμάτιο όπου ξύπνησε η 24χρονη.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στις ανακριτικές αρχές και αφέθηκε ωστόσο ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η εισαγγελέας, αφού άσκησε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, ζήτησε αντίγραφα της δικογραφίας, προκειμένου να διαπιστώσει αν βρίσκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα μαστροπών.

«Αν ήταν ο πρώτος βιασμός θα έλεγα ότι δεν υπάρχει κύκλωμα που τροφοδοτεί τέτοια θέματα, αλλά μόνα τους γίνονται; Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα στέλνουν στο στόμα του λύκου και οδηγούνται στο λάθος σε μια προσπάθεια για διασκέδαση», σημειώνει από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 24χρονης, Θάνος Ζιώγας.

Ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες φερόταν να παραδέχεται το περιστατικό στα social media, με νέα ανάρτηση του, αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα επίθεσης και κλοπής του κινητού του τηλεφώνου.

Ανήρτησε μάλιστα και μια φωτογραφία με την οποία δείχνει τα σημάδια στο πρόσωπο του.

«Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση….Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους “συνοδούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών», έγραψε.

Θέση για τα όσα συνέβησαν πήρε και το κατάστημα στο οποίο φέρεται να είναι μέτοχος και έγινε στόχος.

Μετά τα συνθήματα με σπρέι, κόσμος συγκεντρώθηκε σήμερα έξω από την καφετέρια Achilleion και διαμαρτυρήθηκε μετά την καταγγελία της 24χρονης.

«Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της επιχείρησης στο Instagram.

Για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης τοποθετήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ έχουν ήδη προκληθεί αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Η δικαιοσύνη οφείλει να διαλευκάνει απόλυτα τα ζητήματα αυτά με βάση τους νόμους και τα εργαλεία που διαθέτει. Η κυβέρνηση έχει κάνει πράγματα να στηρίξει τα θύματα κακοποίησης και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο ποινικός κώδικας», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Οικονόμου.

Και ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, φως στα όσα συνέβησαν αναμένεται να ρίξουν και οι υπόλοιπες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η νεαρή κοπέλα μετά την καταγγελία.