θεσσαλονίκη-πυροβόλησαν-τον-υπεύθυ-578486
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.01.2020 | 09:35

Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν τον υπεύθυνο ασφαλείας σε κλαμπ

Μαφιόζικο χτύπημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, όπου δύο αναβάτες μοτοσυκλέτας έφτασαν έξω από γνωστό κλαμπ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πυροβόλησαν τον υπεύθυνο ασφαλείας του μαγαζιού.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, στις 2:40 μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο γνωστού κλαμπ της παραλιακής οδού.

Πυροβόλησε τρεις φορές τον υπεύθυνο ασφαλείας

Με αστραπιαίες κινήσεις ο συνεπιβάτης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές κατά 54χρονου, που εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού.

Η μια από τις σφαίρες βρήκε τον 54χρονο στο πόδι. Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αμεσα σήμανε συναγερμός στην Αμεση Δράση, ωστόσο, οι δράστες διέφυγαν.

Τη στιγμή της επίθεσης το κλαμπ ήταν κατάμεστο από κόσμο που διασκέδαζε, όμως, το συμβάν δεν έγινε αντιληπτό, λόγω της δυνατής μουσικής, ενώ ευτυχώς δεν υπήρχε και κόσμος απ’ έξω. Για αρκετή ώρα η Τροχαία απέκλεισε την κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό.

Οι δράστες διέφυγαν

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν από το σημείο τρεις κάλυκες.

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο της επίθεσης έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε έκνομες ενέργειες. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και θα συλλέξουν οι αστυνομικοί του ΤΕΖ.

Όπως αναφέρει το thestival.gr πιθανολογείται ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται πρόσωπο που φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία της προστασίας των νυχτερινών κέντρων στην ευρύτερη περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη.

Η Αστυνομία «χρεώνει» στο συγκεκριμένο πρόσωπο τα δύο προηγούμενα περιστατικά με πυροβολισμούς έξω από κλαμπ, στην πλατεία Μοριχόβου.