θεσσαλονίκη-προσπάθησε-να-τραυματίσ-957536
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.11.2021 | 14:05

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να τραυματίσει με μαχαίρι ιδιοκτήτη αυτοκινήτου

Νέο περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη. Ένας εικοσάχρονος αποπειράθηκε να τραυματίσει με μαχαίρι ιδιοκτήτη αυτοκινήτου τη στιγμή που εκείνος τον αντιλήφθηκε να επιχειρεί να διαρρήξει το όχημά του.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο σημείο κλήθηκαν δικυκλιστές αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 20χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό

Όταν ο νεαρός συλληφθείς, συνοδευόμενος από δύο συνεργούς του, προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στο σταθμευμένο όχημα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από τον 47χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος και τότε, υπό άγνωστες συνθήκες, ο 20χρονος επιχείρησε να τον τραυματίσει με μαχαίρι.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, αφού ο 47χρονος τον απέφυγε, ο νεαρός αλλοδαπός αποχώρησε για να επιστρέψει λίγο αργότερα προσπαθώντας για δεύτερη φορά να τον τραυματίσει.

Ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. και στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακινητοποίησαν τον 20χρονο αλλοδαπό, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, εξυβρίζοντας, απειλώντας και απωθώντας τους αστυνομικούς, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.