θεσσαλονίκη-με-αποδοκιμασίες-έφτασε-992925
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.02.2022 | 18:15

Θεσσαλονίκη: Με αποδοκιμασίες έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ-Δρακόντεια μέτρα της ΕΛΑΣ

Κάτω υπό δρακόντεια μέτρα και με αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Άρη έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, στις 19.30.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει στήσει φραγμό με περισσότερες από δέκα κλούβες, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με διμοιρίες των ΜΑΤ περιφρουρούν το τετράγωνο για να περιορίσουν τον κίνδυνο επεισοδίων. Μόλις έφτασε αποστολή του ΠΑΟΚ φίλαθλοι του Άρη ξεκίνησαν τις αποδοκιμασίες, ενώ ορισμένοι εκτόξευσαν και μερικά μπουκάλια.

Υπενθυμίζεται ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ η ΕΛΑΣ για τη διασφάλιση της ομαλότητας του αγώνα έχει τοποθετήσει περιμετρικά του γηπέδου έντεκα διμοιρίες αστυνομικών, ενώ σε αυτούς προστέθηκαν δεκάδες ακόμη αστυνομικοί της ασφάλειας, των μέτρων τάξης και δικυκλιστές που βρίσκονται επί ποδός.

Κατά πληροφορίες, εντός του γηπέδου θα βρίσκεται, επίσης, εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, καταγράφοντας τυχόν επιλήψιμες συμπεριφορές και ποινικά αξιόλογες πράξεις.

Νωρίτερα με χειροκροτήματα έφτασε και η αποστολή του Άρη, με τους φιλάθλους της ομάδας να ζητούν τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

πηγή: thesstoday.gr