θεσσαλονίκη-λήξη-συναγερμού-για-12χρον-1012712
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.08.2022 | 11:30

Θεσσαλονίκη: Λήξη συναγερμού για 12χρονη που είχε εξαφανιστεί

ίσιο τέλος είχαν οι αναζητήσεις για μία 12χρονη, η οποία εξαφανίστηκε χθες (5/8) από το σπίτι της στην περιοχή της Μενεμένης στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Η Νικολίνα Μίτκοβα 12 ετών, η οποία είχε εξαφανιστεί είναι καλά στην υγεία της κι εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε παρακείμενη περιοχή. Το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας ότι θα βρίσκεται κοντά στην Νικολίνα Μίτκοβα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/