Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές αλλαγές στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου

Μεταβολές στην κυκλοφορία των οχημάτων στην 4η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, εν όψει της συνέχισης των εργασιών συντήρησης ανακοίνωσε το Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλόστρωσης στο δρόμο θα συνεχιστούν για περίπου ένα μήνα ακόμη και κατά το διάστημα αυτό θα παραμείνει αποκλεισμένη η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου, μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό τμήμα του ανόδου θα είναι αδιάκοπη.

Τα οχήματα και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης, ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου – Αεροδρομίου – Παναγίας Σουμελά – Θερμαϊκού – Φυλλίρας και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης από τη συμβολή των οδών Φυλλίρας και Άλσους.

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει γίνει η απαιτούμενη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!