θεσσαλονίκη-εξαφάνιση-37χρονης-αγων-1148488
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.05.2023 | 14:49

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 37χρονης – Αγωνία για την οικογένειά της

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση 37χρονης από την περιοχή της Νεάπολης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι «ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Αναλυτικά, το «Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνει για την εξαφάνιση ότι «στις 27/04/2023, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Νεάπολη Θεσσαλονίκης, η Αηδόνη Σωσάνα, 37 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αηδόνη Σωσάνα στις 30/04/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αηδόνη Σωσάνα έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μπεζ μπουφάν παρκά μπεζ και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει μια μαύρη τσάντα πλάτης, μάρκας Moschino.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 37χρονης – Αγωνία για την οικογένειά της