θεσσαλονίκη-έκλεψε-32-φορές-το-σουπερ-μ-406478
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.09.2021 | 09:00

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε 32 φορές το σουπερ μάρκετ όπου δούλευε

Δεκάδες φορές είχε ξαφρίσει το σούπερ μάρκετ όπου δούλευε στη Θεσσαλονίκη ένας 55χρονος, πριν γίνει τελικά αντιληπτός από τις αρχές.

Ο άνδρας εργαζόταν ως υπεύθυνος αποθήκης στο εν λόγω σούπερ μάρκετ και επί 7 μήνες έκλεβε διαφορα προϊόντα, κυρίως οινοπνευματώδη ποτά, και τα πωλούσε μαζί με δύο συνεργούς του στα Γρεβενά. Τελικά κατάφερε να κλέψει προϊόντα συνολικής αξίας 12.300 ευρώ.

Τα κλοπιμαία παραλάμβανε με το Ι.Χ. φορτηγό του ένας 63χρονος και τα μετέφερε στο συνεργείο αυτοκινήτων ενός 67χρονου συνεργού τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου τα αποθήκευαν.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας στο συνεργείο, βρέθηκαν πλήθος κλεμμένα εμπορεύματα και κατασχέθηκαν τρία μπιτόνια που περιείχαν 55 λίτρα πετρελαίου συνολικής αξίας 3.377,69 ευρώ, η προέλευση των οποίων εξετάζεται. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος.