θεσσαλονίκη-δωρεάν-hot-dog-στον-λευκό-πύρ-40084
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.05.2017 | 11:50

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν hot – dog στον Λευκό Πύργο – Πότε διατίθενται

Ένα μοναδικό πικ – νικ με φόντο το Λευκό Πύργο θα πραγματοποιήσει γνωστή αλυσίδα στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας παράλληλα δωρεάν hot – dog για τέσσερις ώρες. Ο λόγος για την αλυσίδα Todaylicious, η οποία γιορτάζει έξι χρόνια με αυτό το urban πικ νικ.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στο typosthess.gr, «Ποιος είπε ότι για να κάνουμε πικ νικ πρέπει να φύγουμε εκτός πόλης;

Το πιο famous hot dog της πόλης είναι Todaylicious και γιορτάζει 6 χρόνια με ένα μοναδικό urban πικ νικ, με φόντο τον Λευκό Πύργο.

Μάη Today’s Πικ Νικ!

Το Σάββατο 27 Μαΐου, το σκάμε απ’ το μπετόν, πιάνουμε γκαζόν και απολαμβάνουμε hot dog … οκλαδόν!

Από τις 12 το μεσημέρι, κερνάμε Todaylicious Hot Dogs, παρέα με τις νέες Hellmann’s sauce, Cream Cheese και Barbeque sauce. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη Hellman’s sauce που σου αρέσει και απλά να απογειώσεις τo πιο famous hot dog της πόλης.

Τις μοναδικές, Todaylicious, γευστικές εμπειρίες έρχεται να συμπληρώσει το άκουσμα του Live Dj set του Off Radio, με μουσικές που θα μας ταξιδέψουν και θα φροντίσουν να παραμείνει η διάθεση στα ύψη, μετατρέποντας το κλασικό σκηνικό της παραλίας σε μία μοναδική, αξέχαστη εμπειρία!

Τροπική διάθεση, απολαυστικά hot dog, χαρούμενα χρώματα, αναμνηστικές φωτογραφίες, πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους και όλα αυτά δίπλα στο κύμα!

Urban πικ νικ στο Λευκό Πύργο!

Μη το χάσεις!».

INFO

Δωρεάν Hot –dog από Todaylicious

Σάββατο, 27 Μαΐου

12.00-16.00

Λευκός Πύργος