θεσσαλονίκη-δίωξη-για-απόπειρα-ανθρω-1061000
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.08.2022 | 14:42

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 25χρονη που μαχαίρωσε την 27χρονη

Η επίθεση μίσους στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας στην 25χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε μια 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

«Ήρθε από πίσω μου και με μαχαίρωσε» λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr μέσα από το νοσοκομείο, η άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει ανησυχία. Με την ίδια να περιμένει την παραδειγματική τιμωρία της 25χρονης και την κατηγορούμενη να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη της.

Η 25χρονη γυναίκα με ένα μαχαίρι στο χέρι τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο την άτυχη 27χρονη φωνάζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το θύμα έκανε παράνομη σχέση με τον άνδρα της.

Η 25χρονη φαίνεται πως ακολούθησε την 27χρονη που κατευθυνόταν πεζή προς το σπίτι της και την μαχαίρωσε, ενώ στη συνέχεια το θύμα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδελφής της που βρισκόταν πολύ κοντά.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα στο σημείο, η 25χρονη συνελήφθη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλέυεται εκτός κινδύνου. Δείτε παρακάτω την άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε.

Σήμερα λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, η 25χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας πέρασε αμίλητη και με σκυμμένο κεφάλι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για την πράξη της.

Στο newsit.gr μίλησαν ο αδερφός και η μητέρα της 25χρονης κατηγορούμενης. «Η κόρη μου είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Αυτή η κοπέλα διατηρούσε για χρόνια σχέση με τον άντρα της κόρης μου. Να φανταστείτε δύο μέρες έμενε στο σπίτι του και ένα μήνα μαζί με την 27χρονη. Το ήξεραν όλοι, όμως τις κορόιδευε και τις δύο. Δεν ξέρω τι έγινε χθες, όμως η κόρη μου δεν φταίει».

Από την πλευρά του, ο αδελφός 25χρονης μας είπε: «Χθές ο άντρας της αδελφής μου τις κάλεσε και τις δύο για να συναντηθούν και να μιλήσουν για όλα. Βρέθηκαν στην Πυλαία κοντά στο σπίτι της 27χρονης και στη συνέχεια αυτός έφυγε και τις άφησε μόνες. Όμως δεν μπορούσαν να τα βρούν. Τα πράγματα ξέφυγαν απο τον έλεγχο και έγινε αυτό που έγινε. Δεν είχε σκοπό να το κάνει αυτό η αδελφή μου. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι θύματα και τα δύο κορίτσια».