θεσσαλονίκη-δεν-ανταποκρινόταν-στον-1046420
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.11.2022 | 21:41

Θεσσαλονίκη: Δεν ανταποκρινόταν στον ερωτά της και του διέλυσε το αμάξι

Τα σημειώματα ερωτικού περιεχομένου που του άφηνε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του στα οποία εξολομολογείτο τα αισθήματά της για εκείνον, δεν ήταν αρκετά για να τον κάνουν να ανταποκριθεί στο κάλεσμά της για ερωτική σχέση.

Ακόμα και οι προσπάθειές της να τον προσεγγίσει και να μιλήσουν ήταν άκαρπες.

Δυστυχώς όμως, μια 36χρονη στη Θεσσαλονίκη δεν δέχτηκε και τόσο καλά την απόρριψη από το αντικείμενο του πόθου της, με αποτέλεσμα ο πληγωμένος της εγωισμός να την ωθήσει στα άκρα και να ξεσπάσει την αγανάκτησή της στο αυτοκίνητό του προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασε η υπόθεση όπου η 36χρονη ισχυρίστηκε ότι ό,τι έκανε το έκανε «από αγάπη για το παιδί», ωστόσο το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο την καταδίκασε σε φυλάκιση 15 μηνών, με τριετή αναστολή για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο άνδρας που της είχε «κλέψει» την καρδιά ήταν ένας 28χρονος ο οποίος μένει ένα στενό κάτω από το δικό της σπίτι, σε περιοχή της Τούμπας, ωστόσο όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, γνωρίζει την 36χρονη μόνο εξ όψεως, ενώ κατέθεσε πως δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε εκείνη, που τον είχε πλησιάσει αρκετές φορές.

Η γυναίκα συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη όταν ένας περαστικός την είδε να είναι ξαπλωμένη στην οροφή του οχήματος, αφού πρώτα το διέλυσε σπάζοντας καθρέφτες, προφυλακτήρες και υαλοκαθαριστήρες και χτυπώντας περιμετρικά τη λαμαρίνα αλλά και την οροφή του αυτοκινήτου. Δεν έφταναν όλα αυτά, η 36χρονη έσκισε και τα λάστιχα του αμαξιού.

Ο αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως ο λόγος για τον οποίο κάλεσε την αστυνομία ήταν κυρίως επειδή ανησύχησε για την υγεία της γυναίκας.