θεσσαλονίκη-άγριες-εικόνες-συμπλοκή-785089
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.06.2020 | 10:56

Θεσσαλονίκη: Άγριες εικόνες -Συμπλοκή με καδρόνια μεταξύ αλλοδαπών

Νέο επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε με μανία σε βάρος ενός Πακιστανού.

Το thestival δημοσιεύει βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της βίαιης επίθεσης στον Πακιστανό, ο οποίος αργότερα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα ληστείας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, κάποιοι από τους δράστες της επίθεσης χτυπούν το θύμα με ξύλινα ραβδιά.

Το επεισόδιο εκτυλίσσεται μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και διερχόμενων οδηγών. Μέχρι να ενημερωθεί η Άμεση Δράση και να φτάσουν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί, οι δράστες χάθηκαν στα γύρω στενά. Ακολούθησαν προσαγωγές, ωστόσο, δεν αποδείχτηκε η εμπλοκή κάποιου από τους προσαχθέντες στο συμβάν.

Οι κάτοικοι της περιοχής του Σιδηροδρομικού Σταθμού έχουν εκφράσει επανειλημμένα την οργή και την αγανάκτησή τους για την παραβατική συμπεριφορά των αλλοδαπών. Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει ενισχύσει τη δύναμη που επιτηρεί την περιοχή.

Συγκεκριμένα, τα πληρώματα των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ζ καθώς και τα περιπολικά της άμεσης δράσης και της ομάδας ΟΠΚΕ πραγματοποιούν συχνές διελεύσεις από την οδό Μοναστηρίου. Απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό βρίσκεται μόνιμα μια διμοιρία της ΔΑΕΘ, ενώ συχνά τοποθετούνται στην περιοχή αστυνομικοί της ομάδας «Πάνθηρες».