θεσσαλονίκη-άγνωστοι-έκλεψαν-ολόκλη-1014660
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.04.2022 | 12:49

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού (βίντεο)

Πώς μπορεί κάποιος να κλέψει ένα ολόκληρο kibo, διαστάσεων 6 x 2,5 m, από την καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης χωρίς κάποιος να τον αντιληφθεί;

Όπως δήλωσε στο GRTimes η Ιωάννα Μακρή, συντονίστρια για τη Βόρειο Ελλάδα στο Χαμόγελο του Παιδιού, με το τέλος των εορτών τα μέλη του οργανισμού είχαν αδειάσει το περίπτερο χθες βράδυ προκειμένου σήμερα αυτό να απομακρυνθεί από το χώρο και να αποθηκευθεί. Για αυτό τον λόγο μάλιστα είχαν έρθει σε επαφή με τον δήμο Θεσσαλονίκης που παραχώρησε το χώρο, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, για να ενημερώσουν για τις απαιτούμενες ενέργειες.

Σήμερα ωστόσο διαπίστωσαν πώς το περίπτερο – η παροχή του οποίου αποτελεί χορηγία από εταιρεία – είχε εξαφανιστεί και από εκείνη την ώρα επιδόθηκαν σε έναν αγώνα επαφών για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για κάποια λάθος συνεννόηση η κλοπή.

Δυστυχώς από τις μέχρι τώρα επικοινωνίες που είχαν οι εκπρόσωποι από το Χαμόγελο του Παιδιού, δεν προέκυψε κανένα λάθος και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία πρωτοφανή στα χρονικά κλοπή για την οποία έγινε επίσημη καταγγελία πριν από λίγο, στο ΑΤ Λευκού Πύργου.

Η κ. Μακρή απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε κάτι ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία για την τύχη του περιπτέρου να ενημερώσει είτε τις αρχές είτε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά:

Μ. Κούπκας: Νιώθω ντροπή και αηδία

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας που συνεργάζεται με τους εκπροσώπους από το Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να αποκαλυφθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο ίδιος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη συγκεκριμένη ενέργεια λέγοντας ότι νιώθει ντροπή και αηδία για τη συγκεκριμένη κλοπή.

“Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος αρρωστημένος εγκέφαλος στοχοποίησε με αυτόν τον τρόπο, το Χαμόγελο του Παιδιού” ανέφερε μεταξύ άλλων στο ,, GRTimes.gr, προσθέτοντας ότι έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική αστυνομία και πως οι δράστες θα βρεθούν πολύ σύντομα.

Καταλήγοντας και ο ίδιος απεύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές.

πηγή: GRtimes.gr