θεσσαλονίκη-5-συλλήψεις-για-παράνομη-μ-606441
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.09.2022 | 14:50

Θεσσαλονίκη: 5 συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Στη σύλληψη 5 ατόμων που εμπλέκονται σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας, συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός άντρας, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε σε αστυνομικό έλεγχο, μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητο τρείς αλλοδαπούς χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επίσης στην Εγνατία Οδό, στο ύψος διοδίων Αναλήψεως, συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός, καθώς μετέφερε παράνομα με αυτοκίνητο οκτώ αλλοδαπούς χωρίς επίσης να έχουν χαρτιά που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπρόσθετα, σε σημείο της Εγνατίας Οδού που θα ήταν και ο τελικός προορισμός της παράνομης μεταφοράς, εντοπίστηκαν να αναμένουν και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί συνεργοί του συλληφθέντα, ηλικίας 47 και 21 ετών.

Το μεσημέρι της ίδια ημέρα στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Σταθμού, συνελήφθη και 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητο δύο αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι πέντε συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, Αγίου Αθανασίου και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.