θεσπρωτία-θρίλερ-με-την-εξαφάνιση-35χρο-7478
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.09.2017 | 09:52

Θεσπρωτία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 35χρονου

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 35χρονο από τη Θεσπρωτία. Η εξαφάνιση και η έκκληση των συγγενών του.

Silver Alert για τον Ηλία

Silver Alert εκδόθηκε για τον 35χρονο κτηνοτρόφο από τη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή το πρωί, όταν πήγε στον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του, για κτηνοτροφικές δουλειές, κάτι που συνήθιζε να κάνει καθημερινά.

Με τις ώρες να περνούν και τον ίδιο να μην επιστρέφει, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στις Αρχές και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησής του,με άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς.

Σε κατάσταση αγωνίας η οικογένειά του, με πρώτη τη μητέρα του,φίλους αλλά και ξαδέρφια του απευθύνουν από την πρώτη στιγμή έκκληση μέσω των κοινωνικών δικτύων προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ Ηγουμενίτσας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με τους συγγενείς τους, ο 35χρονος κτηνοτρόφος συνομίλησε στις 11.30 το πρωί της Κυριακής με τη σύζυγό του που τον ενημέρωσε ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του. Ο Ηλίας της είπε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε να γυρίσει στο σπίτι.

Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι συγγενείς του με τον Ηλία Ντρίκο. Έκτοτε τα ίχνη του χάνονται και το θρίλερ κορυφώνεται.