Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν σατανιστές που διακινούσαν αρχαιότητες

Συνελήφθη ένα ζευγάρι Ελλήνων σατανιστών από το χωριό Πέρδικα της Θεσπρωτίας καθώς διακινούσαν παράνομα αρχαιότητες άγνωστης προέλευσης. Παράλληλα, εξυπηρετούσαν έναντι αδράς αμοιβής όσους ήθελαν να κάνουν κακό σε κάποιους κάνοντας τελετές …μαύρης μαγείας.

Όταν αποφασίστηκε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 60χρονου και της 55χρονης, οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις ξύλινες σφραγίδες, νομίσματα Ρωμαϊκής περιόδου ένα από τα οποία απεικονίζει τον αυτοκράτορα Μάρκο Αυρήλιο και άλλα της Βυζαντινής και Οθωμανικής περιόδου, μία χάλκινη πόρπη, αρχαία δαχτυλίδια και κοσμήματα. Ακόμη, κατασχέθηκαν θρησκευτικά κειμήλια, όπως εικόνες του Αγίου Γεωργίου, της Παναγίας Βρεφοκρατούσας και ένα βιβλίο των Ψαλμών που θα εξεταστούν από αρχαιολόγους για να διαπιστωθεί η αξία τους.

Εκτός όμως από τα αρχαία, στο σπίτι βρέθηκαν πλήθος κεριά, πεντάλφες, δεκάδες ομοιώματα με κολλημένες φωτογραφίες των υποψήφιων θυμάτων, άλλα σύνεργα για σατανιστικές τελετές και τέσσερα βιβλία λευκής και μαύρης μαγείας. Μάλιστα, το ζευγάρι κρατούσε πελατολόγιο με ονόματα και τηλέφωνα όσων πλήρωναν αδρά για να κάνουν «μάγια» σε όσους ήθελαν να βλάψουν.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!