θεόδωρος-βασιλακόπουλος-του-επιτέθη-955938
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.10.2021 | 09:30

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Του επιτέθηκαν σε ταβέρνα επειδή ζήτησε να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά

O καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα επίθεσης σε ταβέρνα όταν άλλος συνάδελφός του ζήτησε να γίνει έλεγχος στα πιστοποιητικά.

Το περιστατικό συνέβη σε ταβέρνα στα Μετέωρα, όπου ο πνευμονολόγος έτρωγε με παρέα 20-25 συναδέλφων του, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή στο πλαίσιο συνεδρίου στην Καλαμπάκα για το άσθμα.

Όταν είδαν ότι ουδείς από τους πελάτες στο εσωτερικό της ταβέρνας ελέγχεται ως προς το αν φέρει πιστοποιητικό εμβολιασμού, απευθύνθηκαν στους ιδιοκτήτες, με ευγενικό τρόπο,. ρωτώντας τους για ποιο λόγο δεν συμμορφώνονται με το νόμο.

Τότε, εκείνοι -όπως κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ- τους επιτέθηκαν, τους προπηλάκισαν και τους ζήτησαν να φύγουν.

«Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του που μου επιτέθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο καθηγητής, ο οποίος είχε μιλήσει κατά το παρελθόν για τις απειλές που έχει δεχτεί, γνωστοποίησε πως σκοπεύει να υποβάλει μηνύσεις κατά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Μάλιστα σήμερα, μιλώντας πάλι στο mega, δήλωσε ότι: «Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’… Έχουμε ξεφύγει», πρόσθεσε.

Νέα μέτρα για ανεμβολίαστους με μειώσεις μισθών εργαζομένων