θέμος-αναστασιάδης-η-μάχη-του-με-τον-580110
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.01.2019 | 08:18

Θέμος Αναστασιάδης: Η «μάχη» του με τον καρκίνο & οι άγνωστες στιγμές

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Θέμος Αναστασιάδης έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, γι’ αυτό και ζούσε μόνιμα στην Ελβετία, ενώ είχε κάνει ταξίδια και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί πολύ η υγεία του και γι’ αυτό είχε διακόψει την αρθρογραφία του στο «Πρώτο Θέμα».

Όλο αυτό το διάστημα έδωσε μεγάλη και γενναία μάχη. Δυστυχώς, αποδείχθηκε άνιση…

Η κηδεία θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο κοιμητήριο της Κηφισιάς, πιθανότατα την Κυριακή, όταν ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του από την Ελβετία.

Λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται ότι η ενασχόληση του δημοσιογράφου (και μετέπειτα εκδότη του “Πρώτου Θέματος”) Θέμου Αναστασιάδη με την τηλεόραση είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν καταξιωθεί στην κοινή γνώμη ως ο παρουσιαστής καυστικών χιουμοριστικών εκπομπών που σημείωναν μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Ειδικότερα, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, μια εποχή που μεσουρανούσε η κρατική τηλεόραση, ο τότε οικονομικός συντάκτης Θέμος Αναστασιάδης είχε πάρει μέρος σε μια πρώτη απόπειρα παροχής «συνδρομητικής» τηλεόρασης, μέσω εκπομπών που διατίθενταν με βιντεοκασέτες…

Από τις πιο αξιομνημόνευτες παρουσίες του σε αυτό το “πείραμα” ήταν η συνέντευξή του στην ανατρεπτική Μαλβίνα Κάραλη με θέμα συζήτησης τη «Μαύρη Τρύπα». Λίγα χρόνια αργότερα ο Θέμος Αναστασιάδης θα αποκτούσε τη δική του εκπομπή “Νοκ Άουτ” μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.