θέμης-αδαμαντίδης-μετέβη-στον-εισαγγ-650836
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.07.2022 | 12:44

Θέμης Αδαμαντίδης: Μετέβη στον εισαγγελέα – Η ατάκα του στους δημοσιογράφους

Την πόρτα του κτηρίου 16 της Ευελπίδων πέρασε λίγο μετά τις 12:00 ο Θέμης Αδαμαντίδης για να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα αναφορικά με την καταγγελία της συντρόφου του για εξύβριση και ξυλοδαρμό, η οποία και έφερε τη σύλληψή του.

«Καλώς τα παιδιά», φέρεται να είπε ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που τον πολιόρκησαν. Παράλληλα σε ερωτήσεις για το πως ήταν το βράδυ του απάντησε, «όπως και το δικό σας και καλύτερο», ενώ τέλος κατά της είσοδο του στο κτίριο του δικαστηρίου αναφέρθηκε προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, «πηγαίντε στα σπιτάκια σας τώρα».

Τι κατήγγειλε η σύντροφός του

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη στην καταγγελία της αναφέρει αναφέρει ότι ο τραγουδιστής έπαιζε τυχερά παιχνίδια μέσα σε πρακτορείο και εκείνη τον περίμενε για δύο ώρες στο αυτοκίνητό τους.

Όταν εκείνη βγήκε από το αμάξι για να μιλήσει στο τηλέφωνο ο τραγουδιστής την είδε μέσα από το κατάστημα και της επιτέθηκε έξαλλος βρίζοντάς την με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Την τράβηξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και την κλώτσησε, διότι νόμιζε ότι φλέρταρε με ταξιτζή που βρισκόταν στο σημείο.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής την ζηλεύει παθολογικά και έχει ασκήσει και άλλες φορές σε βάρος της σωματική και λεκτική βία ακόμα και δημοσίως, ενώ σημειώνει ότι την παρακολουθούσε και έβαζε μαγνητοφωνάκια για να την ακούει.

Στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε χτυπήσει στο παρελθόν και άλλη συντρόφό με την οποία έχουν δύο παιδιά και για αυτό μάλιστα έχει υποβληθεί σε βάρος του μήνυση. Για το περιστατικό ισχυρίζεται ότι υπάρχουν μάρτυρες και οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες του πρακτορείου.

Τι ισχυρίζεται η πλευρά του τραγουδιστή

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπόθεση και μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε δίνει την εκδοχή του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Θέμης Αδαμαντίδης χώρισε από την σύντροφό του τις προηγούμενες μέρες. Εκείνη γνώριζε ότι ο τραγουδιστής απόψε το βράδυ θα συμμετείχε σε συναυλία της οποία τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, και με σκοπό να τον εκβιάσει του έκανε μήνυση με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να συλληφθεί.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύντροφό του με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού, όπως ισχυρίζεται μέσω της ανακοίνωσης του δικηγορικού γραφείου, εκείνη δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί.

Αθήνα, 01/07/2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας