Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Σπανούλης στην Μητρόπολη, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο (βίντεο)

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (26/3) στη Μητρόπολη των Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο και καταχειροκροτήθηκε από όσους ήταν εκείνη την ώρα εκεί.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ένας άνθρωπος του αθλητισμού που τον εκτιμούσαν όλοι. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι πολλοί παράγοντες και αθλητές από άλλες ομάδες έστειλαν στεφάνια στην κηδεία του, ενώ αρκετοί εξ’ αυτών παρευρέθηκαν και στη Μητρόπολη.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (26/3) στη Μητρόπολη των Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Μόλις έγινε αντιληπτός από όσους ήταν εκεί χειροκροτήθηκε θερμά. «Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Είναι τεράστια η απώλεια. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που τον γνώρισα και τον έζησα. Ηταν σπουδαία προσωπικότητα και από τους κορυφαίους παράγοντες. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε. Είχε τεράστια αγάπη προς το πρόσωπό μου και εγώ τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση προς τον ίδιο. Οι σχέσεις μας δεν χάλασαν ποτέ» δήλωσε κατά την αποχώρησή του από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου ο Βασίλης Σπανούλης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, ΚΟΣΜΟ, ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!