Θα κλείσουν και σήμερα την Εθνική Κορίνθου – Πατρών οι αγρότες

Καθημερινοί και για λίγες ώρες θα είναι οι αποκλεισμοί στην Εθνική Πατρών Κορίνθου και στην Πατρών Πύργου από τους αγρότες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας της Πάτρας «thebest.gr», οι αγρότες της Αιγιάλειας αποφάσισαν να προχωρήσουν και σήμερα το απόγευμα σε δίωρο μπλόκο και των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας της Πατρών –Κορίνθου με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο ύψος του Αιγίου.

Άλλωστε όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης, «από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, θα αποκλείουμε την εθνική οδό από τις 17:00 έως και τις 19:00 και στην συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις».

Στο… μέτωπο της Δυτικής Αχαΐας, οι αγρότες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμό της Πατρών Πύργου από την Παρασκευή στον κόμβο Κάτω Αχαΐας. Επί τόπου θα αποφασίσουν αν ο αποκλεισμός θα είναι ολιγόωρης ή πιο μακράς διάρκειας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΗ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, ΚΛΕΙΣΟΥΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!