θα-έρθω-να-σε-δείρω-απειλούσε-28χρονη-1031865
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.08.2022 | 11:20

«Θα έρθω να σε δείρω», απειλούσε 28χρονη τον υπάλληλο τυροπιτάδικου

Μπήκε μέσα σε τυροπιτάδικο στη Νέα Ιωνία, παρήγγειλε ένα ρόφημα και δίχως αφορμή, άρχισε να επιτίθεται αρχικά φραστικά και στη συνέχεια με τα χέρια την υπάλληλο που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα.

Δράστιδα του σοβαρού συμβάντος μία 28χρονη γυναίκα. Ήταν γύρω στις 22.30 το βράδυ της Τετάρτης όταν εισήλθε στο καφέ- τυροπιτάδικο και παρήγγειλε. Όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει αρνήθηκε. Και σαν να μην έφτανε αυτό άρχισε να απειλεί Θεούς και δαίμονες. Η 19χρονη υπάλληλος αντέδρασε. Της ζήτησε να πληρώσει και να αποχωρήσει. Εκείνη συνέχισε να φωνάζει. Αρχισε να την απειλεί ότι «θα μπω μέσα στον πάγκο και θα σε δείρω». Αρχισε να φτύνει και στη συνέχεια χτύπησε την 19χρονη.

Πετούσε νερά στην ταμειακή μηχανή. Ηταν φανερό πως βρισκόταν εκτός εαυτού. Δεν υπήρχε καμία δυνατότητα συνεννόησης.

Η δράστιδα ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει. Τη χτύπησε στο πρόσωπο και έσπευσε να φύγει, αφού πρώτα επιχείρηση να αρπάξει από μία προθήκη χυμούς.

Εντρομη η υπάλληλος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Περιέγραψε το σκηνικό που επικράτησε μέσα στον χώρο, ενώ επίσης έδωσε στοιχεία για τα χαρακτηριστικά της 28χρονης.

Δεν πέρασε αρκετή ώρα μέχρι που οι αστυνομικοί την εντόπισαν και την συνέλαβαν. Η 19χρονη αναγνώρισε τη γυναίκα αμέσως. Η 28χρονη συνελήφθη. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, πρόκληση σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και εξύβριση.

Χθες, νωρίς το μεσημέρι, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρική δομή.

Κύκλοι των δικαστηρίων έλεγαν ότι η συγκεκριμένη απόφαση ήταν επιβεβλημένη, καθώς υπήρχε αδυναμία συνεννόησης και επαφής.