Τέσσερα ενεργά πύρινα μέτωπα στην Ηλεία

Οριοθετημένη, χωρίς ενεργό μέτωπο, είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση την Παρασκευή το απόγευμα στην περιοχή Κακοτάρι, του Δ. Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία. Στο σημείο ωστόσο εξακολουθούν να επιχειρούν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή Ζερό στο Ξηρόκαμπο του Δ. Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πέντε άτομα πεζοπόρο τμήμα και τρία Καναντέρ.

Επίσης μαίνεται η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην περιοχή Μάκιστος του Δ. Ζαχάρως, στην Ηλεία. Σε αυτό το μέτωπο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Σε εξέλιξη είναι άλλη μία πυρκαγιά στην Ηλεία, που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση επίσης το Σάββατο το απόγευμα στην περιοχή Αγραπιδοχώρι του Δ. Ήλιδας. Επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Τέλος, στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στις 22/09/2017 και Ω/12:15 στην περιοχή Βαθύλακος Δράμας, επιχειρούν 58 πυροσβέστες με 24 οχήματα και 36 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΗΛΕΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!