τέμπη-η-μπέττυ-μπαζιάνα-συναντήθηκε-μ-1180405
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.05.2023 | 21:32

Τέμπη: Η Μπέττυ Μπαζιάνα συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας

Στην Καρδίτσα, τόπο καταγωγής της, βρέθηκε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα, όπου επισκέφτηκε την οικογένεια του Βάιου Βλάχου, ενός από τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, με την οποία τη συνδέει φιλία και συντροφικότητα.

Άλλωστε, ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραβρεθεί προσωπικά στην κηδεία του Βάιου. Η Μπέττυ Μπαζιάνα θέλησε να συλλυπηθεί από κοντά τους γονείς και τα αδέρφια του Βάιου για τον άδικο χαμό του και να τους συμπαρασταθεί βαθιά στο βαρύ πένθος τους. Στη συνάντηση τα συναισθήματα ξεχείλισαν. Οι γονείς του Βάιου εξέφρασαν στην Μπέττυ Μπαζιάνα το μεγάλο αναπάντητο «γιατί» που τους βασανίζει για τον άδικο θάνατο του γιου τους και το αίτημά τους να αποδοθεί δικαιοσύνη ώστε να μην ξεχαστεί η τραγωδία.

Επίσης, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της οικογένειας των τριών φοιτητριών από τα Τρίκαλα που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών, η Μπέττυ Μπαζιάνα επισκέφτηκε και το Καστράκι Τρικάλων.

Εκεί συνάντησε στο σπίτι της την οικογένεια Πλακιά που θρηνεί τις 20χρονες δίδυμες αδερφές Θώμη και Χρύσα και την ξαδέρφη τους Αναστασία. Οι τραγικοί γονείς εξέφρασαν στην Μπέττυ Μπαζιάνα την αγωνία τους ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους της τραγωδίας και να δοθεί δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό των παιδιών τους, ώστε να μην ξανασυμβεί ποτέ τέτοια τραγωδία.

Η κ. Μπαζιάνα εξέφρασε στους τραγικούς γονείς την βαθιά και ειλικρινή της συμπαράσταση στο ανείπωτο πένθος τους για την απώλεια των κοριτσιών τους, μαζί με άλλους 54 νέους ανθρώπους, και τους δήλωσε την αλληλεγγύη της στις προσπάθειες τους για δικαιοσύνη.

Μετά και τις δύο συναντήσεις, η Μπέττυ Μπαζιάνα δεν έκανε καμία δήλωση.