τέμπη-γενέθλια-στη-μεθ-για-τον-μοναδικ-1169998
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.05.2023 | 12:59

Τέμπη: Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι

Έχουν συμπληρωθεί 82 ημέρες από την τραγωδία στα Τέμπη και τους 57 νεκρούς, ωστόσο ο μοναδικός επιζώτας από το πρώτο βαγόνι, Γεράσιμος – Ιάσονας, συνεχίζει να δίνει την δική του μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 21χρονος βρίσκεται σε κώμα με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή, ξεπερνώντας διάφορα προβλήματα που ανέκυψαν σε αυτή την τρίμηνη διάρκεια. Πληροφορίες θέλουν η οικογένεια να εξετάζει το ενδεχόμενο μετάβασης του 21χρονου σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού. Προς το παρόν συνεχίζει και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού με τους γιατρούς να συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό του.

Τα φετινά του γενέθλια όμως ήταν διαφορετικά με την οικογένειά του να προσεύχεται ώστε το δικό τους παιδί να αναρρώσει και να σταθεί πάλι στα πόδια του, όπως αναφέρει το Magnesianews.gr.

Συγκίνηση προκάλεσε η ανάρτηση της θείας του, Όλγας Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγραφε για την ημέρα των γενεθλίων του Γεράσιμου- Ιάσονα Γεωργιάδη «21 σήμερα ….πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια . Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε».

Κάτω από την ανάρτηση αυτή, τα σχόλια φίλων και γνωστών ήταν εκατοντάδες, που εύχονταν ταχεία ανάρρωση στον εορτάζοντα.