τέλος-το-ράδιο-αρβύλα-ποια-εκπομπή-π-979425
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.02.2022 | 21:36

Τέλος το Ράδιο Αρβύλα – Ποια εκπομπή παίρνει τη θέση του

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» κατέληξαν σε συμφωνία για έναρξη του τηλεπαιχνιδιού μέσα στη σεζόν και με πέντε επεισόδια την εβδομάδα. Τα γυρίσματα με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα, με προοπτική το τηλεπαιχνίδι να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το Πάσχα.

Με δεδομένη πλέον την καθημερινή μετάδοση, είναι μάλλον βέβαιο ότι το all time classic τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι θα πάρει τη θέση του «Ράδιο αρβύλα». Βάσει συμβολαίου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα ολοκληρώσουν τη σεζόν στις 15 Απριλίου, αφήνοντας κενό το slot στις 20:00.

Μένουμε στον ΑΝΤ1 “Σήματα ικανοποίησης” φαίνεται πως ο εκπέμπει η διοίκηση του ΑΝΤ1 για την πορεία της εκπομπής και τα συμβόλαια των δύο σταρ της πρωινής ζώνης πάνε προς ανανέωση. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Real Life που κάνει λόγο για έναρξη των συζητήσεων των παρουσιαστών με τους ανθρώπους του σταθμού, μιας και οι συμφωνίες τόσο της Φαίης Σκορδά όσο και του Γιώργου Λιάγκα ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.