τέλος-στη-δράση-κυκλώματος-που-διακιν-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.09.2018 | 14:37

Τέλος στη δράση κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη-χασίς στην Αττική

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε αστυνομική επιχείρηση, το μεσημέρι της Κυριακής σε Αθήνα και Παλλήνη, συνελήφθησαν τρία μέλη της, εκ των οποίων δύο 38χρονοι αλλοδαποί και 43χρονος Έλληνας.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση κυκλώματος που εμπλέκεται στην αποθήκευση, νόθευση και επανατυποποίηση ναρκωτικών ουσιών (κυρίως κοκαΐνης), με σκοπό τη διακίνησή τους στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η αστυνομία εντόπισε και το σπιίτι που οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως εργαστήριο κι ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών.

Περαιτέρω, διαπίστωσε ότι η μεταφορά των ναρκωτικών γινόταν με αυτοκίνητο, εσωτερικό τμήμα του οποίου είχε μετασκευαστεί προκειμένου να αποκρύπτονται τα προς διακίνηση ναρκωτικά.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ

Στην κατοχή, καθώς και από την έρευνα στα σπίτια και τα οχήματα των μελών του κυκλώματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κιλά και 743 γραμμάρια κοκαΐνης, τρία κιλά και 434 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς, 14.050 ευρώ, εξοπλισμός εργαστηρίου ναρκωτικών, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, εννέα κινητά τηλέφωνα, καθώς και τρία αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.