τέλος-η-νίκη-λυμπεράκη-από-open-η-πιθανή-αν-866426
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.05.2021 | 09:23

Τέλος η Νίκη Λυμπεράκη από OPEN- Η πιθανή αντικαταστάτρια

Όλα δείχνουν ότι η συνεργασία της Νίκης Λυμπεράκη με το Open βαίνει προς το τέλος της, καθώς το χάσμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο συνεχίζει να είναι μεγάλο.

Η παρουσιάστρια θα λήξει επίσημα της συνεργασία της με το κανάλι το καλοκαίρι και το επόμενο της βήμα θα είναι η ΕΡΤ, καθώς διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Ζούλα.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναζητώντας το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Νίκη Λυμπεράκη, προσέγγισε αρχικά την Εύα Αντωνοπούλου με την οποία γνωρίζονται αρκετά χρόνια, καθώς το συμβόλαιο της με το ΣΚΑΪ λήγει, αλλά τελικά εκείνη προτίμησε να μείνει στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Μάλιστα, η τελευταία όχι μόνο παραμένει αλλά κατάφερε να χρησιμποιήσει και την πρόταση αυτή προς όφελός της για να διεκδικήσει και περισσότερα χρήματα.

Συνεπώς η θέση του κεντρικού δελτίου του OPEN παραμένει ανοικτή και μάλιστα λέγεται ότι  η αντικατάσταση θα γίνει με κάποιο πρόσωπο εκ των έσω είτε με την Λίνα Δρούγκα είτε με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, πρόσωπα εμπιστοσύνης και με καλή σχέση τόσο με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο όσο και με την ιδιοκτησία του σταθμού.