τέλος-από-τον-alpha-ο-ανδρέας-γεωργίου-630437
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.05.2019 | 13:06

Τέλος από τον Alpha ο Ανδρέας Γεωργίου

Αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Ανδρέας Γεωργίου με το «Τατουάζ» στον ALPHA μετά το «Μπρούσκο» σημάδεψε την prime time του καναλιού. Η δραματική σειρά του καναλιού της Κάντζας τα έβαλε με τα ριάλιτι επιβίωσης και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις έκοψε πρώτη το νήμα.

Μετά από απόφαση των δημιουργών του το «Τατουάζ» δε θα συνεχίσει τη νέα σεζόν, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά για το μέλλον του Ανδρέα Γεωργίου και της ομάδας του στο κανάλι της Κάντζας.

Όπως όλα δείχνουν ο Κύπριος σκηνοθέτης δε θα συνεχίσει στον ALPHA. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη η πόρτα του καναλιού της Κάντζας έχει κλείσει οριστικά για τον Ανδρέα Γεωργίου. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Star, ο ALPHA έχει κλείσει νέα καθημερινή σειρά που θα μεταδοθεί στη θέση του «Τατουάζ».

Μένει να δούμε σε ποιο κανάλι θα κλείσει τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου με τα δημοσιεύματα να τον φέρνουν ένα βήμα πριν τον ΣΚΑΪ. Ήδη πάντως την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας του σειράς «8 λέξεις» χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε την τηλεοπτική της στέγη.

Πηγή: dailymedia.gr