τελείωσαν-τον-στάθη-παναγιωτόπουλο-α-970874
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.12.2021 | 20:19

Τελείωσαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το Ράδιο Αρβύλα -Kαταγγελίες για «εκδικητικό πορνό» -Δάκρυα Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: «Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα».

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Mάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορών να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

Οι αντιδράσεις

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο twitter, μετά από καταγγελία, για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα», αναφορικά με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας στο διαδίκτυο. Η καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση, η οποία κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία, η αξιοπιστία της ελέγχεται.

Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευθεί από χρήστες του Instagram και του Twitter, o Στάθης Παναγιωτόπουλος και η εν λόγω γυναίκα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, εκεί όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία και μαγαζί. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέσεις, ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους φέρεται ο παρουσιαστής να προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών, χωρίς την έγκριση της κοπέλας, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η υπόθεση είναι από το 2018.

Η γυναίκα κινήθηκε νομικά καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κι εκείνος φέρεται να προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά.

Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, εκείνος -σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις- ανέτρεψε την πρότασή του και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της.

Όλα αυτά δεν ήταν εις γνώσιν των συνεργατών του, όλα αυτά τα χρόνια και ήρθαν τώρα στη δημοσιότητα.

Ο Αντώνης Κανάκης πληροφορούμενος τι συνέβη εξέφρασε το θυμό του προς τον πρώην συνεργάτη του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

 

Διαβάστε ακόμη:

Πιθανό να «σταματήσουν» οι Ράδιο Αρβύλα -Το μήνυμα Κανάκη στο τέλος της εκπομπής

Revenge porn: Τι είναι & τι προκαλεί -Ανάλυση μετά την υπόθεση του «Στάθη»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η σκληρή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την απομάκρυνσή του

Πώς μίλησε ο Χρήστος Κιούσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Δ.Οικονόμου: Το ειρωνικό σχόλιο για τους «Ράδιο Αρβύλα»