«Τεχνικός» της ΔΕΗ «έγδυσε» ηλικιωμένο στο κέντρο της Λαμίας

Το ποσό των 100 ευρώ, κατάφερε να αποσπάσει απατεώνας από ηλικιωμένο κάτοικο της Λαμίας προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ. Ο «μαϊμού» υπάλληλος πλησίασε τον ηλικιωμένο ζητώντας του να ελέγξει βλάβη στο δίκτυο του και για τις υπηρεσίες του ζήτησε αρχικά 50 ευρώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιτήδειοι ξεγελούν ηλικιωμένους με αυτόν τον τρόπο…

Διαπιστώνοντας ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε υποψιαστεί την απάτη, προσποιήθηκε ότι χρειαζόταν μεγαλύτερη προσπάθεια για την αποκατάσταση του προβλήματος και του ζήτησε άλλα 50 ευρώ. Δυστυχώς ο ηλικιωμένος του έδωσε και τα άλλα 50 ευρώ και στη συνέχεια ο απατεώνας έγινε καπνός.

Διαπιστώνοντας την απάτη στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος που διαμένει στο κέντρο της πόλης, ειδοποίησε την αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Πρόκειται για ψηλό, αδύνατο, σγουρομάλλη άνδρα που φορούσε μπλε φόρμα, όπως γράφει το «lamiareport.gr».

Ανεξάρτητα της συγκεκριμένης περιγραφής, καλό θα ήταν οι ηλικιωμένοι να μη δέχονται σε καμία περίπτωση άγνωστους «τεχνικούς» χωρίς την παρουσία και κάποιου δικού τους συγγενικού προσώπου που θα μπορούσε να πιστοποιήσει την ταυτότητά τους.

Πηγή: lamiareport.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΑΜΙΑ, ΑΠΑΤΗ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!