Τάσος Νούσιας: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τη γυναίκα του χωρίς γάμο - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
27
Νοέμβριος
Back
Νούσιας

Τάσος Νούσιας: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τη γυναίκα του χωρίς γάμο

Ο Τάσος Νούσιας σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό έκανε μεταξύ άλλων δηλώσεις και για την προσωπική του ζωή. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τη γυναίκα του πριν από 15 χρόνια, που τον διατηρούν μέχρι σήμερα ακμαίο, χωρίς να ενδιαφέρονται να κάνουν τελετή γάμου!

Τα ερωτήματα σχετικά με τον Τάσο Νούσια και τη γυναίκα του:

Ο Αλέξανδρος, ο ήρωας που υποδύεσαι στην Έξαψη, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη γυναίκα του, την Εβίτα. Συνέβη το ίδιο και σε εσένα και τη Μαρλένε Καμίνσκι;

Ναι. Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Και η κόρη μας, που γεννήθηκε δυο χρόνια μετά, είναι προϊόν ενός μεγάλου έρωτα.

Πώς μεταλλάσσεται αυτός ο έρωτας δεκαπέντε χρόνια μετά;

Μια σχέση για να κρατηθεί χρειάζεται τρία πολύ βασικά χαρακτηριστικά: τον έρωτα αυτόν καθεαυτό και την πράξη του, τον σεβασμό και τον θαυμασμό. Ακόμα και εάν ένα ουσιαστικό από αυτά λείψει, κάποια στιγμή το οικοδόμημα παραμένει. Αν απουσιάσουν δύο, τότε το οικοδόμημα καταρρέει. Η σχέση μας με τη Μαρλένε πέρασε σαφώς και από εντάσεις όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά είμαστε εδώ, ζούμε και δουλεύουμε μαζί και… μακροημερεύουμε. Άρα και τα τρία ουσιαστικά που προανέφερα είναι στη θέση τους.

Σκεφτήκατε όλα αυτά τα χρόνια να παντρευτείτε;

Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Έχουμε αφήσει και ένα πάρτι σε εκκρεμότητα. Κάποια στιγμή θα την κλείσουμε κι αυτή, είπε γελώντας ο Τάσος Νούσιας στο περιοδικό ok!

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!